DobreLi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 579 Makaleler 3 Yer Adana/Yüreğir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #1 Beyler ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Fakat fiyatların bu ara fazla olduğunu fark ettim. Nedeni dolardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum yoksa başka bir şey mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Beyler ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Fakat fiyatların bu ara fazla olduğunu fark ettim. Nedeni dolardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum yoksa başka bir şey mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bertingo Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 427 Yer Kırıkkale/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2014 #2 Şu zaman dolar çok yüksek bu yüzden fiyatlar normalin daha üstünde o da ne zaman düşer bilmiyorum. Ne zaman toplamayı düşünüyorsun ve bütçen ne kadar?
Şu zaman dolar çok yüksek bu yüzden fiyatlar normalin daha üstünde o da ne zaman düşer bilmiyorum. Ne zaman toplamayı düşünüyorsun ve bütçen ne kadar?
DobreLi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 579 Makaleler 3 Yer Adana/Yüreğir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #3 Verdiğin cevaba göre dolar düştüğünde.
Rasengan Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 59 Yer İstanbul Şisli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2014 #4 Benden sana bir tavsiye eğer seçim sonuçları hükümet lehine gelirse dolar sağlam düşecek. Yalnız lehine de kastım yüksek başarı.
Benden sana bir tavsiye eğer seçim sonuçları hükümet lehine gelirse dolar sağlam düşecek. Yalnız lehine de kastım yüksek başarı.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 21 Mart 2014 #5 Dolar beklerseniz işiniz çok zor.