Sistem toplamak için güvenilir site önerisi

Emir Kozan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Malum 15 tatil yaklaştı ve benim gibi öğrenci arkadaşlar bilgisayar toplamak istiyor. Ben de ekran kartımı güncellemek istiyorum. Daha önce kullandığınız güvenilir siteler hangileridir?

Sinerji, İtopya, İnventus, İncehesap... Biraz fazladan para verirseniz önerim İnventus'dur. Satış sonrası destekleri muazzam.

Arkadaşların yazdığı siteler güvenilirdir ama önemli olan hangisinde daha ucuz olduğu. O yüzden alacağın ekran kartının modeline bakarken birden fazlasına bakman senin için daha iyi olur.

Tek bir yerden toplamanı tavsiye etmem, parça parça nerede ucuz ise orayı kovalamalısın.
Vatan Computer'da bile piyasaya kıyasla oldukça uygun fiyata OEM ürünleri var şu sıra. Teknolojipazari gibi sayfalarda bile uygun içeriklere rast gelebilirsin. Yani önce uygun fiyatları kovala, daha sonra ilgili sitenin güvenilirliğini araştır. Muhtemelen Technopat Sosyal adresinde daha önceden konusu açılmış olacaktır

Katılıyorum. Sistemi hazır sitelerde 5k'ya topladıysan ucuz yer araştırması yaparak 4.5'ya getirip, toplamayıda bilmiyorsan en fazla 50 TL verip kurdurursun. Kalan fark senin kârın olur hatta sitemde bazı parçları bir tık yukarı bile alabilirsin.

Ben katılmıyorum. Neden derseniz, farklı farklı yerlerden parça toplarsanız eğer olası bir arıza vb. çıkarsa çözüme ulaştırmak daha zor oluyor. Ben Inventus'tan hazır sistem aldım ve bir arıza çıkmıştı, kasayı alıp götürdüm direk bana yeni hazır sistem verdiler sorunum çözüldü.
(Elimle götürmeyip kargoya versem, kargo ücretini karşılayacaklarını söylediler ama ben beklememek için kendim gittim hemen alıp geldim.)

Bazen hazir sistemlerin de uygun fiyata satildigi senaryolar gerceklesebiliyor, bu tip kampanyalari yakalayabilirseniz elbette daha iyi olur, ugrasmamis olursunuz ayni zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…