Sistem toplamak için kasa önerisi

Keria Emir

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Genel olarak donanım eşyalarının girdiği F/P bir kasa arıyorum. Yazarsanız sevinirim.

Öncelikle selam. Genel olarak donanım eşyalarının girdiği F/P bir kasa arıyorum. Yazarsanız sevinirim.
Hocam alacağınız donanımları söyleyin ona göre kasa bulalım çünkü donanımları bilmeden kasa söyleyemeyiz.

Hocam alacağınız donanımları söyleyin ona göre kasa bulalım çünkü donanımları bilmeden kasa söyleyemeyiz.

Daha alacağım donanım belli değil genellikle donanım giren bir kasa istiyorum ki ona göre donanım alayım zaten.

Hocam şimdi F/P istemişsiniz ama donanımları bilmeden nasıl size tam fiyat performans bir kasa söyleyebilirim ki?

O konuda haklısın özür dilerim.

Daha alacağım donanım belli değil genellikle donanım giren bir kasa istiyorum ki ona göre donanım alayım zaten.
Hocam kasa genellikle en son seçilir önce siz donanımları seçin, söyleyin ondan sonra kasayı bulalım.

Eğer almadıysan özellikle ekran kartını direkt bilgisayar toplama kısmını bütçe yaz ve konu aç. Yada hazır sistem bakalım. RTX 4060 Ti bile satılıyor o fiyata (bu cuma incehesap gaming gecesinde vardı) sakın 3060 alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…