Sistem Toplamak İçin Site Önerisi

Fecredal

Decapat
Selamlar. Bilgisayar parçalarını tek tek kendim satın alıp toplamak istiyorum. Önerdiğiniz bir site var mıdır? Hepsiburada sitesi aklımda şu an tavsiye eder misiniz?

Selamlar. Bilgisayar parçalarını tek tek kendim satın alıp toplamak istiyorum. Önerdiğiniz bir site var mıdır? Hepsiburada sitesi aklımda şu an tavsiye eder misiniz?
Size şöyle söyleyeyim. Ben ayrı ayrı sitelerden topluyorum şu an. Çünkü örnek vermek gerekirse : Hepsiburada 400 TL ürün n11'de 320 TL.
O yüzden ayrı ayrı sitelerden toplamanı tavsiye ederim. Çok daha uygun fiyatlara bulabilirsin alacağın ürünleri. Ama dikkat et. Bilinmeyen sitelerden ve puanı düşük olan satıcılardan uzak dur. :D

Arkadaşlar fiyatı ve gönderim hızı olarak bana göre en iyisi hepsiburada olarak gördüm. İtopya güvenilir fakat çok geç kargoluyor bir çok şikayet var hakkında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı