Sistem toplamak için site önerisi

user149848902

Decapat
Daha fazla  
Son 1 haftadır kendim için sistem topluyorum ve sistem toplama sihirbazı olarak İtopya'nın siharbazını kullanıyorum lakin İtopya biraz kazık o yüzden alışveriş yapmak için hangi siteyi önerirsiniz. Ben İtopya dışında İncehesap'ı biliyorum bilmediğim birçok site vardır eminim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer sen kendin toplayabilirsen her cuma İncehesap'da indirimler oluyor Ryzen 3600, 5700XT 2060 Super RAM'ler kasa PSU SSD falan giriyor 2 haftada sistemini yaklaşık 400-500 TL daha ucuza almış olursun.

Hocam bir tık pahalı olsa bile QP'yi öneririm. Satış sonrasında mallarının ve müşterilerinin arkasında duruyorlar.

Eğer sen kendin toplayabilirsen her cuma İncehesap'da indirimler oluyor Ryzen 3600, 5700XT 2060 Super RAM'ler kasa PSU SSD falan giriyor 2 haftada sistemini yaklaşık 400-500 TL daha ucuza almış olursun.
Teşekkürler öneri için. Kendim toplamayacağım annemin iş yerinde bilgisayar mühendisleri var orada toplarlar rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…