Sistem toplamak için Vatan mı İtopya mı?

Bütçe
8000

Vatan nasıl 2. el satıyor inanamadım buna pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıyor kardeşim adamlar bize iade ürün kakaladı. Laptop ısınınca ekranı gidiyor, ürünü aldığımızda bir antivirus programı cihazın 3-4 ay önce virus bulduğunu söyledi. SS almıştım eğer bulabilirsem konuya atacağım.

Ailene forumdaki yazılanları göster, pahalı sitelerden alırsanız 8000 TL'yi biraz çöpe atmış gibi olursunuz.

Sizin söylemek istediğiniz bir şey var mı direkt göstereyim, neden Vatan değil.

Bu yazıyı okuyan abicim ablacım öncellikle Vatan Bilgisayar piyasadan daha pahalı bunu siz istediğiniz ürünleri Vatan'ın similatöründen bir de sinerjinin similatoronden karşılaştırarak anlayabilirsiniz bende ilk sistemimi topladığımda Vatan Bilgisayar'ın 4300 TL çıkardı sistemi 2700TL'ye kurdum hatta kasa PSU'su daha iyi bir sistemdi aynı sistemmi 5000TL'ye ikinci el olarak sattım.

Her ürün için değişir. Örneğin Corsair CV550 80+ Bronze güç kaynağı. N11.comda 431, 99 iken Hepsiburada veya İtopya gibi yerlerde 500 küsur TL fiyat biçmişlerdi. Örneğin akşamın birinde İtopya indirim yapar orada bir ekran ekran kartı indirime girer, en uygun orada olur ekran kartını oradan al.
İncehesap Gaming gecesinde indirim olur anakart veya işlemci en uygun oradan gelir. Ancak bütün parçaları aynı yerden toplarsan daha pahalıya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…