Sistem toplamak vs monitör almak

RK800

Decapat
Kendi laptopumu genellikle ders için kullanıyorum. Ama çok daha iyi bir ekranda kullanmak istiyorum. O yüzden monitör bağlamak istiyorum.(170 Hz bir monitör olacak)
Öbür taraftan az daha üstünde bir şeyler koyup orta bir sistem toplamak da çıkmıyor aklımdan.
Siz önceliği hangisine verirdiniz?

Laptopun HDMI portu ne kadar veriyor ona bak. Sistem'e ihtiyacın olup olmadığını bilemeyiz, laptopun iyiyse sisteme gerek yok ama sadece ders çalışacaksan 170Hz monitöre vereceğin paraya 2K 60hz bulmaya çalış.

Laptopun özelliklerini biz mi tahmin ediyoruz RTX 3060 mı var acaba.

Genellikle ders için kullanıyorsan monitöre öncelik verebilirsin hem seni biraz yoldan çıkaracak iyi bir sistemin olmamış olur işin şakası bir yana ne zaman alacağına bağlı, parçaların yeni teknolojileri, yenileri çıktıkça eskilerinin market değerinin düşeceğini unutma yani sisteme tam olarak ne zaman ihtiyacın olacağına bağlı önceliği monitöre ya da sisteme verebilirsin.

Laptopun var olan özellikleriyle bütçeni versen çok daha iyi olur.

Laptopun özelliklerini biz mi tahmin ediyoruz RTX 3060 mı var acaba.
Acer nitro 5 AN515-46 rtx 3050 ryzen 5 6600h 16 gb ram 144 hz

Laptopun var olan özellikleriyle bütçeni versen çok daha iyi olur.
Acer nitro rtx 3050 Laptopumu satıp üstüne koyarsam 15-16k ediyor o kadar var bütçe olarak.
Monitör için de ayrı 4k bütçe var

Son düzenleme:
Bence sistem almak daha mantıklı. O sistem kaliteli bir monitörü sonuna kadar kullanmana çok izin vermez.

RTX 3050'li ekran kartının gücü malum. Bir de laptop kullanıyormuşsunuz. O sistemi satıp, üstüne ekleyip daha iyisini alabilirsiniz. İyi kötü 75 Hz monitör de işini görür de sisteminiz kötü olduktan sonra, çoğu oyunu adamakıllı oynayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…