Rehber Sistem Toplamanin Puf Noktalari

Eklenmesi gereken var da iki bucuk saatten sonra sıkildim . Yoksa ornek sistemler diye resimler felan atacaktim .

Telefondayim, bu yuzden Turkce karakterleri yazmak cok uzun suruyor. Eger onlari da yazmaya kalksaydim 3.5 saatimi alirdi . Bilgisayarda olsam hizli olurdu da nasip degilmis.
Yanlniz tek bir istegim var, @apesh1t @Silinen üye moderatorlerimiz izin verirse bu konuyu surkeli duzenleyebilmek istiyorum. Mesela yarin mesajimi acar ornek sistemler diye duzenlerim VS. gibi. Eger boyle bir yetki alabilirsem cok mutlu olurum.

Daha okumadım ama bu rehberi yazmak ne kadarını aldı? Eline sağlık bu arada.

Bu yetki ile cok daha guzel isler cikarabilecegimi dusunuyorum. Cunku gercekten eklenecek cok sey var. Her gun biraz biraz ekleyerek kitap gibi yapabilirim. Her gun ekleyerek eksikleri giderebilirim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

@Silinen üye 2.5 saatimi aldi .
Dediigm gibi istedigim yetkiyi alirsam yarin acar mesela 1 saat daha yazarim. Boyle boyle hem guncel kalir hem eksikleri gideririm.

Yarısını okudum, devam edeceğim şimdi. Harbiden güzel yazı olmuş. Bunu en başa etiketlemeleri lazım bence.

Edit: Hepsini okudum. Sen bu işi biliyorsun. Bu arada nereden alacağımızı yazmadın sanırım. Vatan bilgisayar uygun mudur?

Çok faydalı olmuş.Çok iyi hazırlamışsınız.

Elinize sağlık, çok yararlı konu olmuş Benim gibi hiç sistemden anlamayan için iyi bir konu Yinede kendime güvenip kendi başıma sistem toplamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…