Rehber Sistem Toplamanin Puf Noktalari

Maalesef...
Ancak PDF/kitap seklinde bir rehber hazirliyorum. Kitap seklinde olacak. Ayrica en ince detayina kadar olacak. Isterse 100 sayfa olsun ve ayimi alsin ama yapacagim. Gunluk 2 saat yaziyorum. Ornek sistemlerden tur aklina ne gelirse olacak. Ayrica PDF olacagi icin istedigim zaman duzenleyip actigim konuya yenisini atabilecegim .

Etiketlememişsiniz üzüldüm. Onun dışında konu gayet faydalı ama daha çok şey eklenebilir. Sizin gibi kullanıcılarda moderatör, süper moderatör olsaydı keşke

Boşver sen PDF'yi git Play Store'a koy veya hem buraya hem oraya koy.

@Silinen üye Bana borç verir o parayla senin kitabı alırım.

150.000 kişinin bulunduğu koca forumda, kayırma ile binlerce kişinin hakkını yiyeceğime, sonsuz ban yerim daha iyi...

Şuankiler moderatör değil, ban makinesi.
Aradığım söz... Az ve öz...

Benim kitabım varsa ben veririm para.
Şimdiye kadar bunu hiç söylemedim ama, içimde kalmasın artık ya . İsminize bayılıyorum çok güzel ya.

Konuya sonradan dahil oluyorum hocam. Kendi kendime, "Önceden nasıl görememişim bu konuyu?" dedim. Eski konuyu bir anda canlandırdığım için lütfen affedin beni lâkin bu tür bilgilere ihtiyacım var. En son PDF konusunda fazlasıyla azimliymişsiniz. Durum nedir hocam? Umarım unutmamışsınızdır bizleri. Gerçekten ihtiyacım olacak o PDF'ye.

Bu arada bu rehber için size minnetlerimi sunuyorum sayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…