Sistem Toplamayı Kendim Yapabilir miyim?

Ahmet.can

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, herkese iyi akşamlar. Technopat Youtube kanalında uygun fiyatlı PC toplama var. Ben bu parçaların aynısı alırsam kendim toplayabilir miyim? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tabii ki yapabilirsiniz. Videoları izleye izleye, dikkatli bir şekilde kurulumu yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz. Hatta başka yerlerde başkalarına toplatmaktan daha iyi olacaktır. En azından neyin ne olduğunu bileceksiniz.
Elin tornavida tutuyorsa yapabilirsin. Tabii en önemli şey kasa, zor bir kasa seçme ilk olacağı için zorlanabilirsin. Biraz uzun sürer toplaması ama öğrenmiş olursun işi.

Yaparsın tabii

Sistem toplamadan önce konu açman daha iyi olur, belki daha iyi sistem toplarsın.

Merhaba öncelikle, herkese iyi akşamlar. Technopat Youtube kanalında uygun fiyatlı PC toplama var. Ben bu parçaların aynısı alırsam kendim toplayabilir miyim? Şimdiden herkese teşekkürler.
Montajı kastediyorsan ve bir Türk isen doğuştan birleştirirsin

Tabii ki de yapabilirsin ama benim toplar iken yaptığım hataları yapmamak için kesinlikle forumda konu açmanı öneririm ve fazla uzatmadan birkaç örnek vereyim.

Bazen RAM'lerin bazı oyunlarda FPS artışına yardımcı olduğunu görebilirsin Youtube'den araştırma yaparak o yüzden sistem toplar iken sağlam bir oyuncu veya orta halli oyuncu sistemi için her zaman 16 GB 3200 ve 3000 MHz RAM altı alma ve kaliteli bir oyun için 1060 - 2060 altı alma. Ama kesinlikle 3200 MHz ve 2060 öneririm orta halli bir sistem için. Başkada diyebilecek bir şeyim yok.

Alacağın parçaların birbiriyle uyumlu olduğunu kontrol et, birleştirme işi yapılabilir, en kötü aldığın yerlere yaptırabilirsin. Bir oyun grubuna ya da oyunlara odaklan bazıları @Onur Ejder arkadaşın dediği gibi MHz isterken (PUBG) belki senin oynamak istediğin oyunlar gerektirmeyebilir bu şekilde bütçen cebinde kalmış olur. Bir öneri daha forumda çok duyduğumdan yazıyorum PSU'da ucuza sakın kaçma. Darboğaz tanımını bilmiyorsan öğren ve toplarken ileride bunu yükseltirim mantığı ile düşün yani geleceğe yönelik bir sistem olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…