(Sistem Toplandı) 5210 TL'ye RX 580 ve R52600x Sistem Toplama

Ben de MSI Optix MAG241C 23.6 ile AOC 24 C24G1 arasında kaldım ama tercihimi MSI Optix MAG241C 23.6'den yana kullandım ve sipariş verdim.

Arada ki fark nedir bilmiyorum ama bende siparişi geçtim iptal etme şansım var sizce MSI mı AOC mu 150-200 TL için iptale değer mi?

Arada ki fark nedir bilmiyorum ama bende siparişi geçtim iptal etme şansım var sizce MSI mı AOC mu 150-200 TL için iptale değer mi?

Tercihinize kalmış bir durum. Acele edip karşılaştırma konusu açın arkadaşlar yardımcı olsun.

Anakart hariç sisteminiz güzel duruyor. O kadar indirim mi vardı yahu? Ben göremedim.
Ya aslında benimde kafamda soru işareti bıraktı anakart. İptal edip yerine başka bir anakart alabilirim öneriniz var mı ?

Ben dün akşam üstü saat 18:00 gibi topladım bu sistemi
Ekran kartı:1386
İşlemci:1286
Ramler:945
Anakart:450
Kasa:600
SSD:Samsung EVO 250gb yaptım 300 TL oda
TOTAL:5200 5300 arası(6 taksit ile birlikte)

@FearlyGhost dostum asus pro'yu iptal ettim, söylediğin anakartı çekmiş bulunuyorum, önerin için çok teşekkür ederim alternatif fiyatlara baktığım zaman minimum 200 TL fark gördüm bunun için'de ayrıca teşekkürler

hayırlı olsun oyun ve sistem performansı ile ilgili yorumlarını bekliyoruz. Bende böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum kafamda fikir olur

Eksikleri mevcut. Kasa ve PSU mutlaka değiştirilmeli. RAM Tarafında 16GB'e çıkılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…