Sistem Toplandıktan Sonra Yapılması Geekenler

Anakart driverını kurmadan internete bağlanmaz. Eğer cd sürücün veya bir cd yoksa başka bir bilgisayardan, Anakart'ın internet sitesinden sürücüyü usb belleğe atıp kurabilirsin. Hayırlı kurulumlar...

Merhaba. Belleği de görmüyor maalesef. Yanlış bir şeyler yapmış olabilir miyim? Mouse ve klavyeyi görüyor ama flash bellek ve taşınabilir diski görmüyor.

Merhaba, öncelikle aynı durum benim başıma da gelmişti, kara kara düşünmüştüm. Öncelikle bilgisayarınıza ethernet sürücüsünü kurup nete bağlanmanız gerekecektir. Akıllı telefonunuzdan anakartınızın markasına göre sitesine gidip wlan veya lan sürücüsünü indirmeniz ve bunu bilgisayarınıza atıp kurmanız gerekecektir.

Bilgisayarım ile başka bir şey arasında bağlantı kuramıyorum. Telefon bağlasam da, flash bellek taksam da hiçbir şekilde görmüyor. Sadece klavye ve mouse'u gördü anlam veremediğim bir şekilde. Sorun biosla ilgili diye düşünüyorum.

Bios' dan usb' yi kontrol edebilirsin, kapalıysa aç yine olmaz ise telefonun usb kablosunu kasanın tüm usb çıkışlarında tek tek dene.

Windows 10 şuan bilgisayarınızda kurulmuş durumda ve o şekilde mi internete giremiyorsunuz?

Sorunumu başlarken f8'e basarak hallettim. O şekilde boot menüsünde flash belleğimi gördü. Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…