Anakart driverını kurmadan internete bağlanmaz. Eğer cd sürücün veya bir cd yoksa başka bir bilgisayardan, Anakart'ın internet sitesinden sürücüyü usb belleğe atıp kurabilirsin. Hayırlı kurulumlar...
Merhaba. Belleği de görmüyor maalesef. Yanlış bir şeyler yapmış olabilir miyim? Mouse ve klavyeyi görüyor ama flash bellek ve taşınabilir diski görmüyor.
Merhaba. Dün parçalarımı aldım ve bugün nihayet sistemimi toplayabildim. Ama elim kolum bağlı da kaldım aynı zamanda. Eski Hard diskim vardı. Onu takıp Win 10 kuracaktım. Sonra da driverları vs. güncelleyecektim. Ama bilgisayarım hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. Klavye ve mouse haricinde taktığım sabit disk ve flash belleği görmüyor. Driverları güncelleyemiyorum. Bios ayarlarını da bilmiyorum. Tek yapabildiğim şu ana kadar BIOS'u güncellemek oldu o da pek fazla bir şey değiştirmedi. DVD okuyucum olmadığı için cdlerden de driver güncelleyemiyorum. SSD'yi de görmüyor bu arada. Şimdi ne yapmam lazım benim? Elim kolum bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, öncelikle aynı durum benim başıma da gelmişti, kara kara düşünmüştüm. Öncelikle bilgisayarınıza ethernet sürücüsünü kurup nete bağlanmanız gerekecektir. Akıllı telefonunuzdan anakartınızın markasına göre sitesine gidip wlan veya lan sürücüsünü indirmeniz ve bunu bilgisayarınıza atıp kurmanız gerekecektir.
Merhaba, öncelikle aynı durum benim başıma da gelmişti, kara kara düşünmüştüm. Öncelikle bilgisayarınıza ethernet sürücüsünü kurup nete bağlanmanız gerekecektir. Akıllı telefonunuzdan anakartınızın markasına göre sitesine gidip wlan veya lan sürücüsünü indirmeniz ve bunu bilgisayarınıza atıp kurmanız gerekecektir.
Bilgisayarım ile başka bir şey arasında bağlantı kuramıyorum. Telefon bağlasam da, flash bellek taksam da hiçbir şekilde görmüyor. Sadece klavye ve mouse'u gördü anlam veremediğim bir şekilde. Sorun biosla ilgili diye düşünüyorum.
Bilgisayarım ile başka bir şey arasında bağlantı kuramıyorum. Telefon bağlasam da, flash bellek taksam da hiçbir şekilde görmüyor. Sadece klavye ve mouse'u gördü anlam veremediğim bir şekilde. Sorun biosla ilgili diye düşünüyorum.