Sistem toplarken işlemci ve ekran kartı seçimi nasıl olmalı?

Rundown

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Birkaç gündür yaptığım piyasa araştırmaları ve aldığım öneriler ışığında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Konularda ve videolarda sıkça 12100F- Ryzen 5 5600 işlemci ikilisi ile 3060 TI-6700XT ekran kartı ikilisi etrafında sistemler toplanmış. Ben de bu bütçelerde (aşağı yukarı 15-16 bin sanırım) bir sistem düşünüyorum. Hazır sistemlerde bu parçalara yer verseler de kimi site güç kaynağından kısmış kimisi kasadan derken insan modifiye etme gereği duyuyor. Sizce, daha çok oyun odaklı ve uzun ömürlü olması istenen, yükseltmeye de müsait olacak sistemde hangileri olmalı? Bunları boş ver şöyle bir sistem topla, paran cebinde kalsın şeklinde öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
? Bunları boş ver şöyle bir sistem topla, paran cebinde kalsın şeklinde öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim.
İnsanların böyle bir öneride bulunması için kullanım amacınızı bilmesi gerekir.
Oyun içinse oynadığınız oyunlara kadar değişkenlik gösterir, çoğu site hazır sistemlerde illaki bir donanımdan kısıyor fakat Gaming Gen sitesinde hazır sistemler genel olarak iyi.
Bütçenizin en iyisi bu sistem:
Kasa VG11A, PSU 650W yapılarak alınabilir.

Öneri için teşekkürler. Rpg, arpg, mmorpg oyunlar oynuyorum. Paylaştığınız sisteme denk gelmiştim ama gaming gen sitesinin güvenilirliğinden pek emin olamamıştım.

Ryzen 5 5600 6700xt ikilisi karşısında aşağıdaki sistem nasıldır peki ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…