Gweep Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #1 Merhabalar, bilgisayarıma Win .10 (1809) kuracağım fakat sistemim UEFI mi bilmiyorum. Bu yüzden birkaç yerden ekran resmi aldım. Lütfen yardım eder misiniz?
Merhabalar, bilgisayarıma Win .10 (1809) kuracağım fakat sistemim UEFI mi bilmiyorum. Bu yüzden birkaç yerden ekran resmi aldım. Lütfen yardım eder misiniz?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 25 Aralık 2018 #2 Evet destekliyor fakat şu an UEFI değil.
Gweep Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2018 #3 ForAnAngeL dedi: Evet destekliyor fakat şu an UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl UEFI yaparım?
ForAnAngeL dedi: Evet destekliyor fakat şu an UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl UEFI yaparım?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Aralık 2018 #4 Sırasıyla izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sırasıyla izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gweep Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #5 ForAnAngeL dedi: Sırasıyla izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunaları yaptıktan sonra sistem UEFİ olacak mı ? bi de viedonun birisinde masaüstü sisteme yapıyorlar benim bilgisyarım dizüstü(laptop)
ForAnAngeL dedi: Sırasıyla izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunaları yaptıktan sonra sistem UEFİ olacak mı ? bi de viedonun birisinde masaüstü sisteme yapıyorlar benim bilgisyarım dizüstü(laptop)
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 27 Aralık 2018 #6 Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim?
Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim?
sahankurt Hectopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 299 Çözümler 3 27 Aralık 2018 #7 Silinen üye dedi: Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 8GB Üstü olması iyi formatı FAT32 olsun.
Silinen üye dedi: Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 8GB Üstü olması iyi formatı FAT32 olsun.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 27 Aralık 2018 #8 sahankurt dedi: 8GB Üstü olması iyi formatı FAT32 olsun. Genişletmek için tıkla... Geçmiş yıllarda bir yerde okumuştum usb belleklerin arkasında uefi yazmalı diyordu öyle birşey yok mu yani?
sahankurt dedi: 8GB Üstü olması iyi formatı FAT32 olsun. Genişletmek için tıkla... Geçmiş yıllarda bir yerde okumuştum usb belleklerin arkasında uefi yazmalı diyordu öyle birşey yok mu yani?
Gweep Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #9 Silinen üye dedi: Geçmiş yıllarda bir yerde okumuştum usb belleklerin arkasında uefi yazmalı diyordu öyle birşey yok mu yani? Genişletmek için tıkla... her flash belleğe windows 10 yazdırabilirsin sadece flashın iyi ve hızlı ve depolama alanı 4 GB nin üstünde olması gerekiyor Silinen üye dedi: Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... yazdırırsın gereken tek şey microsoft'un sitesinde bulunan MediaCreationTool ve rufus proğramı linkler: win10: Windows 10'u İndirin rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Silinen üye dedi: Geçmiş yıllarda bir yerde okumuştum usb belleklerin arkasında uefi yazmalı diyordu öyle birşey yok mu yani? Genişletmek için tıkla... her flash belleğe windows 10 yazdırabilirsin sadece flashın iyi ve hızlı ve depolama alanı 4 GB nin üstünde olması gerekiyor Silinen üye dedi: Windows 10'u yazdıracağımız usb belleklerde aranan kriterrler var mı? Bende Sandisk 16 GB USB bellek var ona yazdırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... yazdırırsın gereken tek şey microsoft'un sitesinde bulunan MediaCreationTool ve rufus proğramı linkler: win10: Windows 10'u İndirin rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu