USB ile bilgisayara format atacaktim. ESC tuşunu birkaç defa basarak aygıt seçme alanına geldim. USB'mi seçtim BIOS ekranına attı. Format atmaktan vazgeçtim, her bilgisayari açtığımda BIOS ekranına atiyor. USB ile format atamıyorum. Ne yapmam lazım?
Sizin anakartınızın boot menüsü ESC tuşu mu bilmiyorum ama bilgisayar açılırken boot menüsüne girmeniz gerekiyor formatı o şekilde atabiliyorsunuz. Siz hangi menüye girdiniz?
Sizin anakartınızın Boot menüsü ESC tuşu mu bilmiyorum ama bilgisayar açılırken Boot menüsüne girmeniz gerekiyor formatı o şekilde atabiliyorsunuz. Siz hangi menüye girdiniz?
UEFI seçeneğini seçtiğinizde formatın başlaması gerekiyor normalde. Eğer başlamıyorsa dosyanın içine yazılan boot dosyası yanlış yazılmış veya yazılırken bir hata olmuş olabilir.
UEFI seçeneğini seçtiğinizde formatın başlaması gerekiyor normalde. Eğer başlamıyorsa dosyanın içine yazılan Boot dosyası yanlış yazılmış veya yazılırken bir hata olmuş olabilir.
Rufus'da ISO dosyasını seçtikten sonra "Disk Bölümü Düzeni" ayarını "MBR" yapıp yazdırmayı deneyin. Bunu yaptıktan sonra format atmadan önce BIOS'u tekrardan sıfırlamayı unutmayın.