- RAM
- Ddr2 2gb
- SSD veya HDD modeli
- 80gb hdd
- Ekran kartı
- Rtx 3060
- Anakart
- Gigabyte GA-MA74GM-S2H Revizyon 4.4
- İşlemci
- Athlon II X2 250
Herkese merhaba, geçen günlerde yazdığım konuya ek olarak direkt ufak bir özet ile konuya giriyorum Windows 8.1 de driver güncellemeyle çalışırken ekranın gidip gelmemesi ile Windows kurtarma aracı ile sıfırladım ve Windows 10'a yükselttim bu sefer Windows logosunun altındaki yuvarlak daireler dönüp donuyordu bende ISO yazdırıp USB ile sıfırdan kurulum yapmak istedim lakin asla ama asla olmuyor Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows XP hatta Kali Linux bile kurmaya çalıştım asla olmuyor USB'yi 1. sıraya koymama rağmen direkt HDD'deki bozuk Windows'a gidiyor, Windows logosu gelip PHASE1_INITIALIZATION_FAILED hatası verip kapanıp açılıyor PC 2, 3 gündür kafayı sıyıracağım farklı HDD taktığımda disk boot failture hatası veriyor tamamen çıkmaza girdim. Başka bilgisayarım yok telefondan ISO yazdırıyorum eğer PC'ye Windows kurulmadan HDD'yi tamamen silebileceğim bir alternatif varsa yapabilirim içindeki bilgiler umurunda değil zaten bilgi yok şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim. 
(Sistem özellikleri çok kötü fakat günlük kullanımda gayet iyi çalışıyorlardı sistem özelliklerine bakarak ön yargıyla gelmeyin RTX 3060 ile rahatlıkla sistemimi kullanıyorum.)
(Sistem özellikleri çok kötü fakat günlük kullanımda gayet iyi çalışıyorlardı sistem özelliklerine bakarak ön yargıyla gelmeyin RTX 3060 ile rahatlıkla sistemimi kullanıyorum.)