erdemir.yagiz38 Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Simdi benim PC'min alanı düşük. Ben de PS3'teki HDD'yi PC'ye takıp Windows kurmak istedim. Nasıl yapabilirim? Normal HDD'ye Win kurmak gibi değil. Temiz kurulumda USB'yi Boot'ta öne alıyorum, yine BIOS'a atıyor, yardım edebilir misiniz?
Simdi benim PC'min alanı düşük. Ben de PS3'teki HDD'yi PC'ye takıp Windows kurmak istedim. Nasıl yapabilirim? Normal HDD'ye Win kurmak gibi değil. Temiz kurulumda USB'yi Boot'ta öne alıyorum, yine BIOS'a atıyor, yardım edebilir misiniz?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Windows üzerinde Dİsk Yönetimi'ni açarak HDD'yi sıfırlayıp deneyin bir de.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 7 Aralık 2020 #3 USB'yi doğru yazdırmamış olabilirsiniz. Ayrıca, BIOS üzerinden değil de Boot menüsü üzerinden seçmeyi deneyin.
USB'yi doğru yazdırmamış olabilirsiniz. Ayrıca, BIOS üzerinden değil de Boot menüsü üzerinden seçmeyi deneyin.