varsilian Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 17 Eylül 2023 #1 Bilgisayarımı kapatacakken yanlışlıkla uyku moduna aldım ve mouse ile klavyeye dokunmama rağmen tepki vermiyor, sinyal yok diye hata veriyor. Kasa hala çalışıyor.
Bilgisayarımı kapatacakken yanlışlıkla uyku moduna aldım ve mouse ile klavyeye dokunmama rağmen tepki vermiyor, sinyal yok diye hata veriyor. Kasa hala çalışıyor.
Çözüm M M Marwitz 17 Eylül 2023 varsilian dedi: Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz.
varsilian dedi: Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 Kasanın Power tuşuna basın. Artı 0 Eksi
kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 17 Eylül 2023 #3 Çalışıyor derken? Güç ışığı yanıp sönüyor ise güç tuşuna basın kaldığı yerden devam eder. Artı 0 Eksi
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 varsilian dedi: Bilgisayarımı kapatacakken yanlışlıkla uyku moduna aldım ve mouse ile klavyeye dokunmama rağmen tepki vermiyor, sinyal yok diye hata veriyor. Kasa hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunu arada yaşıyorum. Tek çözüm kasadan manuel olarak bilgisayarı kapatıp geri açmak. Artı 0 Eksi
varsilian dedi: Bilgisayarımı kapatacakken yanlışlıkla uyku moduna aldım ve mouse ile klavyeye dokunmama rağmen tepki vermiyor, sinyal yok diye hata veriyor. Kasa hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunu arada yaşıyorum. Tek çözüm kasadan manuel olarak bilgisayarı kapatıp geri açmak.
KS KS varsilian Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 17 Eylül 2023 #5 Aliyev dedi: Kasanın Power tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... basıyorum fakat birşey olmuyor Artı 0 Eksi
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 varsilian dedi: Basıyorum fakat bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... HDMI çıkarıp takamyı da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
varsilian dedi: Basıyorum fakat bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... HDMI çıkarıp takamyı da deneyebilirsiniz.
KS KS varsilian Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 17 Eylül 2023 #7 Marwitz dedi: Benzer sorunu arada yaşıyorum. Tek çözüm kasadan manuel olarak bilgisayarı kapatıp geri açmak. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Aliyev dedi: HDMI çıkarıp takamyı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Marwitz dedi: Benzer sorunu arada yaşıyorum. Tek çözüm kasadan manuel olarak bilgisayarı kapatıp geri açmak. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Aliyev dedi: HDMI çıkarıp takamyı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramıyor.
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #8 varsilian dedi: Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz. Dosya Ekleri power.jpg 54,6 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
varsilian dedi: Sorun şu ki kasanın güç tuşuna bassam da işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz.
KS KS varsilian Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 17 Eylül 2023 #9 Marwitz dedi: PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk başta korksam da sonra dediğinizi yaptım ve halloldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Marwitz dedi: PSU'yu kapatıp açın sonrasında kasadaki normal power tuşu ile bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz. Kasanın arkasından PSU'nun açma kapama tuşlarına ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk başta korksam da sonra dediğinizi yaptım ve halloldu çok teşekkür ederim.
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #10 varsilian dedi: İlk başta korksam da sonra dediğinizi yaptım ve halloldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
varsilian dedi: İlk başta korksam da sonra dediğinizi yaptım ve halloldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.