Sistem uyku modundeyken oyun indirmek

Rinnegos

Hectopat
Daha fazla  

Bir sürü videoda buradan güç yöneticisine gel, bir ayarı kapa diyor ama bende o yer yok. Başka bir yöntemi var mıdır bunun?

Uyku modunda işlem yapılmaz. Bilgisayarınız açık kalır indirmeyi aktif hale getirip bilgisayarı otomatik kapatma programları ile zamanlayıcı kurararak bilgisayarınızı otomatik olarak uyku moduna alabilirsiniz.

Şahsen ben laptopumda ekran kapağının kapalı olmasının bile Wi-Fi'a etki ettiğini gördüm bu yüzden indirme yaparken ekranını açık tutmaya bakıyorum.
Ama uyku modu ayrı bir durum, bilgisayarı küçük bir enerji tüketimiyle açık tutar ama indirme işlemini tam verimle sürdürecek kadar bir güç harcanıyor mu bilemiyorum. O yüzden en mantıklısı bilgisayarınızı en az elektrik harcayacak şekilde açık bırakmak olur. Veya işlemin biteceğini öngördüğünüz saat ardından kapanması için komut verebilirsiniz.

Güç ayarını ekran kapatılınca bir şey yapma olarak değiştirirseniz kapak kapalı halde iken indirme yapacaktır. Az güç tüketsin isterseniz de güç tasarrufu moduna alıp bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…