Sistem uyumlu mu?

Bütçe
1500
Size i5 650 veya i5 760 öneririm ona uygun bir anakart alın. Ekran kartı kalsın RAM'i 8 yapın GTA 5 gibi oyunları oynarsınız.

İşlemci modellerini tam olarak bilmiyorum hd7850 ile sorunsuz çalışacak bir işlemci önerir misiniz? Bide ucuz olursa sevinirim

Hocam siz ciddi misiniz? 12 senelik işlemci önerilir mi?

Eski olmasına bakmayın bu fiyatlara gerçekten güzel performans veriyor YouTube'dan performansına bakabilirsiniz. Ayrıca Intel'in i5 serisi 4. nesile kadar neredeyse hepsi aynı performansı veriyor.

Eski olmasına bakmayın bu fiyatlara gerçekten güzel performans veriyor YouTube'dan performansına bakabilirsiniz. Ayrıca Intel'in i5 serisi 4. nesile kadar neredeyse hepsi aynı performansı veriyor.

Hocam i5 650 ile i5 3470 ve i5 4460'ın performansı aynımı şimdi?
Xeon x5450 ler filan gördüm modlama durumları filan oluyormuş ama baya güçlüymüş. Önerir misiniz.
Xeon serilerini bilmem hocam.

4. nesil aynı değil ama 3470 veya diğer 3. nesiller yakın performans veriyor.
Hocam dalga geçmek gibi olmasın ama İ5 3470 ile İ7 3770K aynı performansımı veriyor? Yahu 1. nesil 2. nesilden daha güçsüzdür anlayın artık.

Hocam dalga geçmek gibi olmasın ama i5 3470 ile i7 3770K aynı performansımı veriyor? Yahu 1. nesil 2. nesilden daha güçsüzdür anlayın artık.

Hayır vermiyor zaten bu olay sadece i5 içinde var i5 serisinin ilk 3 nesili yakın performans verir diyorum illaki fark olur ama özellikleri çok benzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…