Sistem uyumlu mu?

Bütçe
2500

Vonx98

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sizden sistem önerisi istediğim bir konu açmıştım. Önerilerinizi değerlendirdim ve bütçemi artırarak bir sistem kurdum sistemi sizinle paylaşarak değerlendirmenizi isterim hata ve uyumsuz parça seçimi yapmamak adına şimdiden hepinize teşekkürler.

Anakart: Bıostar H310m-hc2 2xddr4 S+v+gl 1151p8 8. Ve 9. Nesil Destekler - n11.com.

İşlemci: Intel Core İ3 9100f 4 3,60 Ghz 6mb Lga1151 Coffeelake Box Fan Var - n11.com.

RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol.

PSU: High Power 400w 80+ Bronze - n11.com.

Kasa: Rush Contour Rca121 Rgb Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com.

Ekran kartı: RX 570 veya RX 470 (ikinci el alacağım)

HDD elimde mevcut.
Bütçem kısıtlı en ucuz parçaları toplamaya çalıştım kontrol ederseniz sevinirim. Bir de 400W PSU bu sisteme yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetmeyebilir sen onu bir 500W yap. Ayrıca darboğaz yapar mı bilemiyorum. Sistemle de düşük ayarlarda 80-90 FPS alırsın diye tahmin ediyorum.

Ekran kartının TDP'si 120W işlemcinin ise 65W ben 400W 80+ kaliteli bir PSU yeterli olur diyorum ancak sağlam olsun içim rahat etsin diyorsanız 500W almanızı öneririm.

Ekran kartının TDP'si 120W işlemcinin ise 65W ben 400W 80+ kaliteli bir PSU yeterli olur diyorum ancak sağlam olsun içim rahat etsin diyorsanız 500W almanızı öneririm.

High Power kaliteli bir marka mı sizce genel olarak öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…