PC var konsolda oyun oynamayı sevdiğim için Xbox veya PS arasında kaldım. Oyun fiyatlarından dolayı Xbox düşünüyorum ama PS kullandığım için kafam PS tarafına daha çok yatkın oyunlara 2000 3000 lira verecek durumda değilim.
İ7 4060Sistemin ne?
PS'nin kendi bünyesinde ki oyunlar şahsen daha çekici. Bu yüzden Xbox benlik değil. Sadece God of War ve TLOU serisi için bile PS alınır.
Ps MantıklımıZaten bilgisayarın varmış, Xbox'u ne yapacaksın? tüm oyunlara erişebiliyorsun zaten.
i7 varmış. Kötü bir çıkarım.İşlemciden anladığım kadarıyla çok yüksek bir sistemin yok. Ben olsam o fiyata sistemi upgrade ederdim ama illa konsol alacağım diyorsanız bence xbox alın. Kişisel öneri ben daha çok seviyorum. Senin kendin oyunları ve fiyatları araştırman daha doğru olur.
Kaç zamandır GoW Ragnarök'ü bekliyorum hala bilgisayara yamyam gibi. Tabi mantıklı. Xbox ta olan oyunlara zaten PC ile erişiyorsun. Yani sende var, mantığı yok almanınPs Mantıklımı
4. nesil i7i7 varmış. Kötü bir çıkarım.
4. nesil i7
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.