hesshi Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 İlk gün düzgün bir şekilde kullandım 2. gün görüntü gelmedi sinyal yok hatası verdi. Başka bir dönüştürücü denedim ama yine ilk gün çalıştı sonraki gün görüntü gelmedi. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
İlk gün düzgün bir şekilde kullandım 2. gün görüntü gelmedi sinyal yok hatası verdi. Başka bir dönüştürücü denedim ama yine ilk gün çalıştı sonraki gün görüntü gelmedi. Sorun ne olabilir?
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 17 Ekim 2021 #2 Dönüştürücü aktif mi pasif mi? Ekrana dokunuyor musun? Sürücüleri kontrol ettin mi? Bilgisayarda günden güne ne değişiyor? ...... Artı 0 Eksi
Dönüştürücü aktif mi pasif mi? Ekrana dokunuyor musun? Sürücüleri kontrol ettin mi? Bilgisayarda günden güne ne değişiyor? ......
KS KS hesshi Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Dönüştürücünün aktif mi pasif mi olduğunu nasıl anlarız ? Sürücülerim güncel. Artı 0 Eksi