Sistem virüslü bildirimi nedir?

Teşekkür ederim herkese. Tıklamamıştım bildirime, bildirime ayarlarından da sildim siteyi. Tarama yapmam gerekiyor mu?

Gerek yok. Eğer yeniden aynı linki görürsek tararsın.

Adware virüsü. Tıklamayın sakın. Daha çok virüs bulaştırırsınız. Chrome'dan bildirim ayarlarından bilmediğiniz sitelerin bildirimlerini engelleyin.

Adware virüsü. Tıklamayın sakın. Daha çok virüs bulaştırırsınız. Chrome'dan bildirim ayarlarından bilmediğiniz sitelerin bildirimlerini engelleyin.

Hocam sizden beklemezdim. Mesela bir link kısaltma yerinden geçerken senden bildirim izini istiyor kabul edersen bunlar çıkıyor. Adware olacağını sanmıyorum.

Öncelikle Google ayarlarından "ne08.biz" sitesinin bildirimlerini devre dışı bırakın, yani engelleyin. Sonrasında AdwCleaner ile tarama yapın. Taramada bulunan dosyaları silin.

Hocam sizden beklemezdim. Mesela bir link kısaltma yerinden geçerken senden bildirim izini istiyor kabul edersen bunlar çıkıyor. Adware olacağını sanmıyorum.

Hocam tam olarak neyi beklemezdiniz? Chrome'da bildirimlere izin verilmiş. Tedbir olarak taratmasını söyledim.

2 ihtimal var.
1. adware virüsü Chrome'a bulaştı.
2. bildirimlere izin verdi.

1. Adware virüsü Chrome'ye bulaşsaydı kendini Chrome'de belli ederdi.
2. evet ihtimal var ben sadece birkere daha olursa taratırsın dedim.

Ne olur ne olmaz Adwcleaner ile tarattım, bir şey bulamadı. Sorun yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…