Sistem, Wi-Fi adaptörünü görmüyor

Maxen

Hectopat
B450M S2H V2 anakartına USB aracılığı ile Wi-Fi adaptörü taktığımda kablosuz bağlantı seçeneği görünmüyor. Yardımcı olur musunuz? Driver mı yüklemem gerekiyor?
Tüm USB portlarını denedim çalışmıyor. Ürün bu:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 9
Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinin ekranını paylaşır mısınız? Aygıt yöneticisinde boş alana sağ tıklayarak Donanım Değişikliklerini Tara dediğinizde cihazın eklenmesi gerekiyor. Tak-çalıştır ürün çalışmazsa ürünün yanındaki kurulum CD'sini kullanın.

Donanım değişikliklerini tara dediğimde birşey değişmedi ayrıca cd çalıştıracak okuyucum yok.
İnternetten driver indirdim birkaç tane yine fayda etmedi.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 5

Sistem Wi-Fi adaptörünü algılamıyorsa ürün sorunludur. İade edin. Ayrıca pek iyi bir ürün değil. Az daha koyup 5 GHz düzgün bir Wi-Fi adaptörü alabilirsin.

Sistem Wi-Fi adaptörünü algılamıyorsa ürün sorunludur. İade edin. Ayrıca pek iyi bir ürün değil. Az daha koyup 5 GHz düzgün bir Wi-Fi adaptörü alabilirsin.
İade ettim bozuk diye ,iadeyi iptal edip çalışıyor diye geri gönderdiler . Tekrar iade etmeyi deneyeceğim.

Diğer portlara tek tek takıp dene. Sürücüsü varsa onu'da yükle.
Denedim 3.0 2.0 USB portlarında tepki vermiyor. Cd nin yarı çapında bir kurulum cdsi göndermişler fakat okuyucum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…