B Baran Kurt Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 44 6 Nisan 2017 #1 Ben bilgisayara birkaç ay önce format attım. İnternet bilgisayara bağlıydı. Önceden WI-FI ağlarını görüyordum fakat şimdi ağdan çıkış yapsam bile göremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Ben bilgisayara birkaç ay önce format attım. İnternet bilgisayara bağlıydı. Önceden WI-FI ağlarını görüyordum fakat şimdi ağdan çıkış yapsam bile göremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Nisan 2017 #2 Kablosuz ağ kartınızın Donanım Kimliği'ni paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS B Baran Kurt Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 44 25 Nisan 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Kablosuz ağ kartınızın Donanım Kimliği'ni paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, yine de çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kablosuz ağ kartınızın Donanım Kimliği'ni paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, yine de çok teşekkür ederim.