Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 6 7 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bilgisayarımı uzun yıllar sonra yeniden açtım. ama Wifi'a bağlanamıyorum. Bilgisayar'da ekran kartı bulunmamakta. Ondan dolayı mı internete bağlanamıyorum? Masaüstü olduğu için mi kablosuz bağlantı yapamıyorum ? Son düzenleme: 7 Mayıs 2021
Merhaba, bilgisayarımı uzun yıllar sonra yeniden açtım. ama Wifi'a bağlanamıyorum. Bilgisayar'da ekran kartı bulunmamakta. Ondan dolayı mı internete bağlanamıyorum? Masaüstü olduğu için mi kablosuz bağlantı yapamıyorum ?
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 7 Mayıs 2021 #2 Ekran kartı ile alakası yok Masaüstü cihazlarda genellikle Wi-Fi bulunmaz kablo ile bağlanır Cihazınızda donanım olarak Wi-Fi var mı?
Ekran kartı ile alakası yok Masaüstü cihazlarda genellikle Wi-Fi bulunmaz kablo ile bağlanır Cihazınızda donanım olarak Wi-Fi var mı?
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 7 Mayıs 2021 #3 USB Wi-Fi tak bağlan.