Sistem Windows 10 belleğiyle Boot edilemiyor

BERATK1

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım ben şu an Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Ama Boot menüsünden her flash diski en başa alıp çıkış yapsam yükleme ekranı yerine masaüstüm geliyor. Media Creation Tool'dan yazdırdım, aynı şey. Rufus'dan yazdırdım, aynı şey. Problemin çözümünü bilen var mıdır? Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım ben şu an Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Ama Boot menüsünden her flash diski en başa alıp çıkış yapsam yükleme ekranı yerine masaüstüm geliyor. Media Creation Tool'dan yazdırdım, aynı şey. Rufus'dan yazdırdım, aynı şey. Problemin çözümünü bilen var mıdır? Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam BIOS'dan kaydedip çıkıyorsunuz değil mi?

Flash belleği kullanmadan Media Creation Tool'dan bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneğinden yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı