Sistem Windows 10 ISO dosyasını görmüyor

Jetstream CAT

Hectopat
Arkadaşlar USB'yi MacBook'tan UEFI gibi bir şeye dönüştürdüm ve en sonda bilgisayara takıp bootladim (içinde ISO dosyasi var) ancak bilgisayar bu ISO dosyasını görmüyor.
Size resimleri atiyorum, ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240708_005056.jpg
    IMG_20240708_005056.jpg
    185,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20240708_005032.jpg
    IMG_20240708_005032.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar USB'yi MacBook'tan UEFI gibi bir şeye dönüştürdüm ve en sonda bilgisayara takıp bootladim (içinde ISO dosyasi var) ancak bilgisayar bu ISO dosyasını görmüyor.
Size resimleri atiyorum, ne yapmalıyım?
ISO dosyası USB'ye yazılı, değil mi?

MacOS'ta Rufus yerine başka bir alternatif kullandim.

Apple'ın boot camp assistant aracı ile Windows kurabilirsiniz. Aşağıda videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apple'ın boot camp assistant aracı ile Windows kurabilirsiniz. Aşağıda videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

kurayım windows

ama ben masaüstüne kurucam windowsu macbooktan usb halletmeye çalışıyorum

2020 M1 çipli maclerde bootcamp yok sanırsam Spotlight'ta çıkmıyor videodaki gibi

Kurayım Windows.

Ama ben masaüstüne kuracağım Windows'u MacBook'tan USB halletmeye çalışıyorum.

Oracle VM VirtualBox ile kurabilirsiniz.

Kurayım Windows.

Ama ben masaüstüne kuracağım Windows'u MacBook'tan USB halletmeye çalışıyorum.

2020 M1 çipli Mac'lerde Bootcamp yok sanırsam Spotlight'ta çıkmıyor videodaki gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı