Çözüldü Sistem Windows 10 kurulum USB'sini görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wlobal garming

Decapat
Anakart
Gigabyte
Çalışan bilgisayarıma format atmayı denedim ama %3-4 olduğunda sürekli hata verdi. İnternetteki çözümleri denemeye çalışıyordum ama artık boot settingte kurulum USB'si görünmüyor. Bilgisayar USB'yi görmediği için o ekrana tekrar gidemiyorum SSD'yi de biçimlendirdiğim için sistem yok oldu. USB mi bozuldu diye telefona taktım telefon da göremedi ama USB formatından dolayı mı telefonda görülmedi yoksa USB mi bozuldu bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Anakart Gigabyte marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB formatı telefonda gözükür normalde. Bilgisayarın başka portlarına takarak dene. Ya da USB'de sıkıntı vardır.

USB formatı telefonda gözükür normalde. Bilgisayarın başka portlarına takarak dene. Ya da USB'de sıkıntı vardır.

Başka girişlere takmayı denedim hala görmüyor. En başta görüyordu da format ekranında hata veriyordu en azından. Şimdi her ne olduysa USB'yi BIOS hiç görmüyor.

Başka girişlere takmayı denedim hala görmüyor. En başta görüyordu da format ekranında hata veriyordu en azından. Şimdi her ne olduysa USB'yi BIOS hiç görmüyor.
Başka usb varsa onu takıp bilgisayar usb’yi görüyor mu görmüyor mu deneyin.

Telefon görmüyorsa usb arızalı. Başka usb varsa onda dene.

Hocam kusura bakmayın biraz komik ama sistemi nasıl yok etmeyi nasıl başardınız yani biçimlendirme işlemini nasıl yaptınız tam olarak onu anlamadım ama hocam tam anakart modelini verseydiniz daha iyi olurdu ancak sistem yoksa format USB doğru hazırladıysanız bazı sistemler otomatik kurulum ekranını atıyor format USB yanlış hazırlamış olabilirsiniz Windows kaç kuruyorsunuz.

BIOS'ların çoğu sabit USB formatı kullanır yüksek ihtimal usbnizin formatı farklı hangi format olduğunu unuttum nete bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…