Sistem Windows 11 güncellemesi yaptıktan sonra donmaya başladı

Heisenberg18

Femtopat
Daha fazla  
Dün TLOU1 yükledim ve 1.5 saat Ultra ayarlarda FSR4 kapalı oynadım. Kasma, donma yoktu, sonra bilgisayarı kapattırken güncelleme yaptı. Bugün bilgisayar geç açıldı, orta ayarlarda FSR4 açık- kapalı fark etmez oynanmayacak kadar kasıyor.
9060 XT 16 GB.
R5 7600.
XPG Lancer 16 GB.

Dün TLOU1 yükledim ve 1.5 saat Ultra ayarlarda FSR4 kapalı oynadım. Kasma, donma yoktu, sonra bilgisayarı kapattırken güncelleme yaptı. Bugün bilgisayar geç açıldı, orta ayarlarda FSR4 açık- kapalı fark etmez oynanmayacak kadar kasıyor.
9060 XT 16 GB.
R5 7600.
XPG Lancer 16 GB.
Son yapılan güncellemeyi kaldırın. başlangıç > Ayarlar > Windows Update öğesini seçin. İlgili ayarlar'ın altında Güncelleştirme geçmişini> Güncelleştirmeleri kaldır'ı seçin bu adımlar kaldırmak için dün yapılan Update kaldırın veya yenisi varsa onuda kurun yine kasarsa kaldırın ikisini ve GPU driver güncel mi onu kontrol edin.

Son yapılan güncellemeyi kaldırın. başlangıç > ayarlar > Windows Update öğesini seçin. İlgili ayarlar'ın altında güncelleştirme geçmişini> güncelleştirmeleri kaldır'ı seçin bu adımlar kaldırmak için dün yapılan Update kaldırın veya yenisi varsa onu da kurun yine kasarsa kaldırın ikisini ve GPU driver güncel mi onu kontrol edin.

1 tanesi kaldırıldı diğeri kaldırılmıyor kasmaya devam ediyor.

Son yapılan güncellemeyi kaldırın. başlangıç > ayarlar > Windows Update öğesini seçin. İlgili ayarlar'ın altında güncelleştirme geçmişini> güncelleştirmeleri kaldır'ı seçin bu adımlar kaldırmak için dün yapılan Update kaldırın veya yenisi varsa onu da kurun yine kasarsa kaldırın ikisini ve GPU driver güncel mi onu kontrol edin.

İkisini de kaldırdım Ultra ayarlarda FSR kapalı kasma donma yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı