Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7 yaptım ve birçok sorun oluştu. Sistem çok karıştı driverler falan ve irternete giremiyorum. Bende telefona Win 8.1 ISO dosyası indirdim. 12 saat uğraştım açıkçası insin diye 3 kez tekrar indirdim ve sonunda başardım, ama bu dosyayı bilgisayara attığımda RAR olarak gözüküyor. ISO olarak değil. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 gündür evde oturup düzeltmeye çalışıyorum bilgisayarı. 50 tane sorun yaşadım keşke yapmasaydım Win 7.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Bilgisayarda ki dosyayı Windows gezgini ile klasör şeklin de açıp setupu başlatabilirsin ürün anahtarını geçmenin birçok yolu var ama orijinal Key almanızı tavsiye ederim daha güvenli olur.
Bilgisayarda ki dosyayı Windows gezgini ile klasör şeklin de açıp setupu başlatabilirsin ürün anahtarını geçmenin birçok yolu var ama orijinal Key almanızı tavsiye ederim daha güvenli olur.