Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Windows'tan baktığımda UEFI gözükmüyor, eski tip BIOS gözüküyor. Fakat USB'yi taktığımda UEFI yazıyor. Şimdi benim sistem UEFI mi?
Arkadaşlar Windows'tan baktığımda UEFI gözükmüyor, eski tip BIOS gözüküyor. Fakat USB'yi taktığımda UEFI yazıyor. Şimdi benim sistem UEFI mi?
D Denizde1 Picopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 BIOS'ta UEFI yazıyorsa ya da boot ekranında, BIOS'un UEFI'dır.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 Denizde1 dedi: BIOS'ta UEFI yazıyorsa ya da boot ekranında, BIOS'un UEFI'dır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam boot ekranında UEFI SanDisk yazıyor.
Denizde1 dedi: BIOS'ta UEFI yazıyorsa ya da boot ekranında, BIOS'un UEFI'dır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam boot ekranında UEFI SanDisk yazıyor.
D Denizde1 Picopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 Silinen üye dedi: Evet hocam boot ekranında UEFI SanDisk yazıyor. Genişletmek için tıkla... "UEFI: SanDisk" diyor ise zaten UEFI. Acaba Windows'u legacy modda mı kurdun?
Silinen üye dedi: Evet hocam boot ekranında UEFI SanDisk yazıyor. Genişletmek için tıkla... "UEFI: SanDisk" diyor ise zaten UEFI. Acaba Windows'u legacy modda mı kurdun?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #5 Denizde1 dedi: "UEFI: SanDisk" diyor ise zaten UEFI. Acaba Windows'u legacy modda mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet eski tip kurdum. Fakat şimdi format atacağım onda UEFI kurmak istiyorum.
Denizde1 dedi: "UEFI: SanDisk" diyor ise zaten UEFI. Acaba Windows'u legacy modda mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet eski tip kurdum. Fakat şimdi format atacağım onda UEFI kurmak istiyorum.
D Denizde1 Picopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #6 Silinen üye dedi: Evet eski tip kurdum. Fakat şimdi format atacağım onda UEFI kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS modunu eski mod demedi normal.
Silinen üye dedi: Evet eski tip kurdum. Fakat şimdi format atacağım onda UEFI kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS modunu eski mod demedi normal.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 Denizde1 dedi: O zaman BIOS modunu eski mod demedi normal. Genişletmek için tıkla... Hocam Tiny10 kuracağım da rufus yazılımında neleri seçmeliyim UEFI için?
Denizde1 dedi: O zaman BIOS modunu eski mod demedi normal. Genişletmek için tıkla... Hocam Tiny10 kuracağım da rufus yazılımında neleri seçmeliyim UEFI için?
D Denizde1 Picopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #8 Disk Bölüm Düzeni : GPT(GUID Bölüntü Haritası) Hedef Sistem : UEFI(CSM yok) Silinen üye dedi: Hocam Tiny10 kuracağım da rufus yazılımında neleri seçmeliyim UEFI için? Genişletmek için tıkla... Geri kalanını Rufus otomatik yapıyor.
Disk Bölüm Düzeni : GPT(GUID Bölüntü Haritası) Hedef Sistem : UEFI(CSM yok) Silinen üye dedi: Hocam Tiny10 kuracağım da rufus yazılımında neleri seçmeliyim UEFI için? Genişletmek için tıkla... Geri kalanını Rufus otomatik yapıyor.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #9 Denizde1 dedi: Disk Bölüm Düzeni : GPT(GUID Bölüntü Haritası) Hedef Sistem : UEFI(CSM yok) Geri kalanını Rufus otomatik yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MBR olarak gözüküyor disk yönetiminde. MBR seçmem gerekmez mi? İlginç gerçekten neden bilmiyorum ama disk yönetiminde MBR olarak gözüküyor.
Denizde1 dedi: Disk Bölüm Düzeni : GPT(GUID Bölüntü Haritası) Hedef Sistem : UEFI(CSM yok) Geri kalanını Rufus otomatik yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MBR olarak gözüküyor disk yönetiminde. MBR seçmem gerekmez mi? İlginç gerçekten neden bilmiyorum ama disk yönetiminde MBR olarak gözüküyor.
D Denizde1 Picopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #10 MBR yazması, Legacy kurduğun için. GPT seçip UEFI kurabilirsin.