Çözüldü Sistem yapılandırması çekirdek sayısı kaç olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batman34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çekirdek sayısını değiştirdim. Şimdi de normalde kaçtı onu unuttum.

Çözüm
Tik olması lazım o ekran içinde, tiki etkinleştirip sayı girmiştirsiniz. Bu tiki kaldırın normale döner uygula deyince. Ayrıca restart atın bu işlem sonrası. Ayrıca bu ayar bir işe yaramıyor, değiştirmeyin daha.
Tik olması lazım o ekran içinde, tiki etkinleştirip sayı girmiştirsiniz. Bu tiki kaldırın normale döner uygula deyince. Ayrıca restart atın bu işlem sonrası. Ayrıca bu ayar bir işe yaramıyor, değiştirmeyin daha.

Çözüm

Teşekkür ederim hocam, eski haline döndürmesem bir sorun olur mu acaba? Tiki kapatmışım zaten.

Teşekkür ederim hocam, eski haline döndürmesem bir sorun olur mu acaba? Tiki kapatmışım zaten.

Tiki kapatıp uygula dediyseniz eski haline döner restart sonucu. Dediğim gibi bu ayar tersine performans düşüşü yapabiliyor.

Tiki kapatıp uygula dediyseniz eski haline döner restart sonucu. Dediğim gibi bu ayar tersine performans düşüşü yapabiliyor.

Tamamdır hocam. Bazı yerlerde laptopa zarar verir gibi yazılar görünce korktum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…