Sistem Yavaşlama Sorunu

baran soytaş

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarım aniden yavaşladı, nedenini bilmiyorum. En güncel işletim sistemi olan Windows 10'u kullanıyorum. Yavaşlamadan önce 20 saniyede açılan bilgisayar, başlangıçta çalışan programlar aynı olmasına rağmen şimdi 50-60 saniyede açılıyor. Oyun oynarken Alt+Tab atamıyorum, oyundan masaüstüne geçmek artık benim için bir çileye dönüştü. 1 hafta içerisinde bilgisayarım 3 kat daha yavaşladı. Ben bilgisayarımı her 2 haftada bir içini temizleyen, tozlarını alan, hep güncelleştiren biri olarak neden bilgisayarım yavaşladı? Hala aklım almıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kestirmek zordur fakat bilgisayarınızda sildiğiniz daha doğrusu sildiğinizi sandığınız her dosya bilgisayarınızı bir çöplüğe dönüştürür.Bunun için CCleaner kullanmanız tavsiyemdir.Bilgisayarınızı tam bir virüs taramasından geçirmeniz de yararlı olacaktır.

Öncelikle merhaba. İşlemcinizin termal macunu bitmiş olabilir. Kontrol edip, macun bittiyse yenilemenizi tavsiye ederim. Ama sorun tam olarak termal macundan kaynaklanmıyor olabilir. Bu sadece öneri.. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…