dogukanc213 Yoctopat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 İki hafta önce yeni bir HDD aldım fakat bilgisayarım tanımlamıyor. Eski HDD olmadan yeni HDD ile bilgisayarı çalıştıramıyorum.
İki hafta önce yeni bir HDD aldım fakat bilgisayarım tanımlamıyor. Eski HDD olmadan yeni HDD ile bilgisayarı çalıştıramıyorum.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #2 dogukanc213 dedi: İki hafta önce yeni bir HDD aldım fakat bilgisayarım tanımlamıyor. Eski HDD olmadan yeni HDD ile bilgisayarı çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD Windows'ta mı görünmüyor yoksa format ekranında mı? Artı 0 Eksi
dogukanc213 dedi: İki hafta önce yeni bir HDD aldım fakat bilgisayarım tanımlamıyor. Eski HDD olmadan yeni HDD ile bilgisayarı çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD Windows'ta mı görünmüyor yoksa format ekranında mı?
KS KS dogukanc213 Yoctopat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Jaewyn dedi: HDD Windows'ta mı görünmüyor yoksa format ekranında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üstünden sabit diski görünür yaptım aktif olarak kullanıyorum ama ilk HDD'yi PC'den çıkartınca yeni HDD ile PC açılmıyor. Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: HDD Windows'ta mı görünmüyor yoksa format ekranında mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üstünden sabit diski görünür yaptım aktif olarak kullanıyorum ama ilk HDD'yi PC'den çıkartınca yeni HDD ile PC açılmıyor.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 12 Ocak 2022 #4 dogukanc213 dedi: Bilgisayar üstünden sabit diski görünür yaptım aktif olarak kullanıyorum ama ilk HDD'yi PC'den çıkartınca yeni HDD ile PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni HDD üzerinde işletim sistemi var mı? Büyük ihtimal yok o yüzden çalışmıyor. HDD'ye işletim sistemi kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
dogukanc213 dedi: Bilgisayar üstünden sabit diski görünür yaptım aktif olarak kullanıyorum ama ilk HDD'yi PC'den çıkartınca yeni HDD ile PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni HDD üzerinde işletim sistemi var mı? Büyük ihtimal yok o yüzden çalışmıyor. HDD'ye işletim sistemi kurmayı deneyin.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 Windows 10 kullanıyorsanız ''Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir'' Windowsun kendi arama yerine bunu yazın ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sonrasında bu videoda ki adımları izleyin Artı 0 Eksi
Windows 10 kullanıyorsanız ''Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir'' Windowsun kendi arama yerine bunu yazın ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sonrasında bu videoda ki adımları izleyin