Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 283 28 Kasım 2024 #1 Merhaba, bugün bilgisayara 16 GB RAM taktım. Normalde sistem 24 GB RAM görmesi gerekirken 16 GB RAM olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, bugün bilgisayara 16 GB RAM taktım. Normalde sistem 24 GB RAM görmesi gerekirken 16 GB RAM olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 28 Kasım 2024 #2 Lbs99229 dedi: Merhaba, bugün bilgisayara 16 GB RAM taktım. Normalde sistem 24 GB RAM görmesi gerekirken 16 GB RAM olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Markalar aynımı Artı 0 Eksi
Lbs99229 dedi: Merhaba, bugün bilgisayara 16 GB RAM taktım. Normalde sistem 24 GB RAM görmesi gerekirken 16 GB RAM olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Markalar aynımı
exipol Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 RAM slotuna tam oturmamış olabilir. Slotların yerini değiştirmeyi veya ek slotun varsa ona aktarmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
RAM slotuna tam oturmamış olabilir. Slotların yerini değiştirmeyi veya ek slotun varsa ona aktarmayı deneyebilirsin.
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 Ramlerin bazı anakartlarda belli bir sırayla slotlara yerleştirilmesi gerekiyor. Anakartin kılavuzundan kontrol edin. Artı 0 Eksi
Ramlerin bazı anakartlarda belli bir sırayla slotlara yerleştirilmesi gerekiyor. Anakartin kılavuzundan kontrol edin.
KS KS Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 283 28 Kasım 2024 #5 By Ghost dedi: Markalar aynımı Genişletmek için tıkla... Evet. Doritosbaga dedi: Ramlerin bazı anakartlarda belli bir sırayla slotlara yerleştirilmesi gerekiyor. Anakartin kılavuzundan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde sistemde iki tane 8GB RAM vardı. Bugün bir tane 8gb RAMi çıkardım, onun yerine 16gb RAM taktım. Artı 0 Eksi
By Ghost dedi: Markalar aynımı Genişletmek için tıkla... Evet. Doritosbaga dedi: Ramlerin bazı anakartlarda belli bir sırayla slotlara yerleştirilmesi gerekiyor. Anakartin kılavuzundan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde sistemde iki tane 8GB RAM vardı. Bugün bir tane 8gb RAMi çıkardım, onun yerine 16gb RAM taktım.