Sistem yeniden başlatılıyor

erginalembey

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısaca konuya gireyim. GTA 5 oynarken PC'de ekran 2 defa gidip geldi. Oyun dondu ve ani bir şekilde yeşil ekran gidip geldi. En sonunda PC kendini resetledi. Sonra açıldı, 2 dk sonra yeniden resetledi. Sonra kapat aç yaptım kendi kendine kapandı ayrıca ilk defa yaşamadım CS:GO, WOT, WT aslında oynadığım çoğu oyunda yaşadım bu olayı. PC alalı 6 ay oluyor. Başka forumlarda yazdım fakat düzgün cevap gelmedi. Son çare Technopat (sürücülerin hepsi güncel) R3 1200, Power Boost 500W PSU, Gigabyte A320M, Sapphire RX570 4 GB ITX, 8 GB 3000 MHz RAM.

Arkadaşlar kısaca konuya gireyim. GTA 5 oynarken PC'de ekran 2 defa gidip geldi. Oyun dondu ve ani bir şekilde yeşil ekran gidip geldi. En sonunda PC kendini resetledi. Sonra açıldı, 2 dk sonra yeniden resetledi. Sonra kapat aç yaptım kendi kendine kapandı ayrıca ilk defa yaşamadım CS:GO, wot, WT aslında oynadığım çoğu oyunda yaşadım bu olayı. PC alalı 6 ay oluyor. Başka forumlarda yazdım fakat düzgün cevap gelmedi. Son çare Technopat (sürücülerin hepsi güncel) R3 1200, Power Boost 500W PSU, Gigabyte A320M, Sapphire RX570 4 GB ITX, 8 GB 3000 MHz RAM.

Yeşil ekrandan dolayı belki minidump oluşmuştur.
@Recep Baltaş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı