Muamma Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar sistemimi biraz toparlamak istiyorum en azından 2-3 yıl daha medium-high arası oynamaya devam etmek istiyorum oyunları Ana kartım : Sandy Bridge DT Ekran Kartım : İntel HD Graphichs Sandy Bridge DT GT1 Windows Modeli : Windows 8 64 bit RAM : 4 GB DDR3 3.10 GHZ CPU 6870 Bütçem en fazla 500 lira olabilir az biliyorum ama en azından bu anakarta uyumlu bir kaç parça söylerseniz memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar sistemimi biraz toparlamak istiyorum en azından 2-3 yıl daha medium-high arası oynamaya devam etmek istiyorum oyunları Ana kartım : Sandy Bridge DT Ekran Kartım : İntel HD Graphichs Sandy Bridge DT GT1 Windows Modeli : Windows 8 64 bit RAM : 4 GB DDR3 3.10 GHZ CPU 6870 Bütçem en fazla 500 lira olabilir az biliyorum ama en azından bu anakarta uyumlu bir kaç parça söylerseniz memnun olurum.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #2 Anakartınızı yanlış yazdınız galiba.
Muamma Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #3 KALSEDON dedi: Anakartınızı yanlış yazdınız galiba. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım , AİDA64 uygulumasında CPU'da da aynı şey yazıyor bu uygulamadan anakartın adını tam olarak nerden öğreneceğiz
KALSEDON dedi: Anakartınızı yanlış yazdınız galiba. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım , AİDA64 uygulumasında CPU'da da aynı şey yazıyor bu uygulamadan anakartın adını tam olarak nerden öğreneceğiz
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #4 AIDA64 programında ki motherboard sekmesinin resmini çekip buraya koyabilir misiniz.
Muamma Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #5 KALSEDON dedi: AIDA64 programında ki motherboard sekmesinin resmini çekip buraya koyabilir misiniz. Genişletmek için tıkla...
KALSEDON dedi: AIDA64 programında ki motherboard sekmesinin resmini çekip buraya koyabilir misiniz. Genişletmek için tıkla...
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #6 Motherboard derken anakart sekmesinin fotosunu atın ki anakart modelinizi öğrenelim.
Muamma Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #7 Buyur burda bir şey yazmadığı için net o yüzden orayı atmıştım
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #8 Bu nasıl bir anakarttır arkadaş. Modeli yazmıyor yada yazıyor biz göremiyoruz.
Muamma Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #9 KALSEDON dedi: Bu nasıl bir anakarttır arkadaş. Modeli yazmıyor yada yazıyor biz göremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Cidden haklısın başka bir program varsa ordan deneyelim ismini öğrenmeyi
KALSEDON dedi: Bu nasıl bir anakarttır arkadaş. Modeli yazmıyor yada yazıyor biz göremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Cidden haklısın başka bir program varsa ordan deneyelim ismini öğrenmeyi
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #10 Bilgisayarınız masaüstü değil mi ? CPU-Z programını yükleyip motherboard kısmına bakınız.