emretalay1 Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Eski parçalar: AMD A10 7870K. MSI A68HM E33-V2. Zeppelin 4x2 160MHz RAM. MSI 1650S XS OC 4 GB. Yeni parçalar: AMD Ryzen 5 3500X. B450M S2H. XPG 8x2 3000 MHz RAM. MSI 1650S XS OC 4 GB. Format atmak istiyorum. Montajdan önce mi sonra mı atmalıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Eski parçalar: AMD A10 7870K. MSI A68HM E33-V2. Zeppelin 4x2 160MHz RAM. MSI 1650S XS OC 4 GB. Yeni parçalar: AMD Ryzen 5 3500X. B450M S2H. XPG 8x2 3000 MHz RAM. MSI 1650S XS OC 4 GB. Format atmak istiyorum. Montajdan önce mi sonra mı atmalıyım.
I iErennnn Picopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 92 7 Kasım 2020 #2 Önce atın. Sonra sistemi kurun ve bir daha atın.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Montajdan sonra atılır. Gerek yok öncesinden atılmaya.
emretalay1 Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 iErennnn dedi: Önce atın. Sonra sistemi kurun ve bir daha atın. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'um gider mi formattan sonra kaplumbaga deden dedi: Montajdan sonra atılır. Gerek yok öncesinden atılmaya. Genişletmek için tıkla... Windows gider mi formattan sonra
iErennnn dedi: Önce atın. Sonra sistemi kurun ve bir daha atın. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'um gider mi formattan sonra kaplumbaga deden dedi: Montajdan sonra atılır. Gerek yok öncesinden atılmaya. Genişletmek için tıkla... Windows gider mi formattan sonra
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 Format ile zaten yeniden windows kurmayacak mısınız?
I iErennnn Picopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 92 7 Kasım 2020 #6 emretalay1 dedi: Peki Windows'um gider mi formattan sonra Windows gider mi formattan sonra Genişletmek için tıkla... Zaten yeniden Windows kuruyoruz? Sıfırlama falan yapmayın, direkt temiz USB İle format atın.
emretalay1 dedi: Peki Windows'um gider mi formattan sonra Windows gider mi formattan sonra Genişletmek için tıkla... Zaten yeniden Windows kuruyoruz? Sıfırlama falan yapmayın, direkt temiz USB İle format atın.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #7 @emretalay1 Bakın şimdi yeni parçaları sisteme montajlayın. Sonra USB ile temiz format atın. Kısaca olay bu.
@emretalay1 Bakın şimdi yeni parçaları sisteme montajlayın. Sonra USB ile temiz format atın. Kısaca olay bu.
emretalay1 Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #8 kaplumbaga deden dedi: @emretalay1 bakın şimdi yeni parçaları sisteme montajlayın. Sonra USB ile temiz format atın. Kısaca olay bu. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz format nasıl oluyor daha önce hiç format atmadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi atmayı düşünüyordum.
kaplumbaga deden dedi: @emretalay1 bakın şimdi yeni parçaları sisteme montajlayın. Sonra USB ile temiz format atın. Kısaca olay bu. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz format nasıl oluyor daha önce hiç format atmadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi atmayı düşünüyordum.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 Bu forumdan temiz format atabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal