Sistem yükseltmek için doğru zaman mı?

Hyrooa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dolar 11, Euro 13'e doğru gidiyor. Normalde R5 3600 alacaktık fakat bütçem yetmiyor. O yüzden i5 10400F alacağım. Anakart olarak B450M SH2 V2 alacağım (bütçem bu kadar yetiyor). Arkadaşlar her şey çok pahalı. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Paramı ilk defa bu kadar biriktirdim fakat kötü bir döneme denk geldi. RX 580 ekran kartım var onu Allah'tan 2020 Haziran'da aldım yoksa şu an sistem almam imkansızdı. Almak çok istiyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık. Lütfen "al gitsin ne olacak be" tarzı cevaplar yazmayın. Düşünüp tartıp cevaplar yazın benim için gerçekten önemli. Eğer kasım ayında almazsam zaten büyük ihtimal bir daha sistem yükseltmem. Sizden güzel yorumlar bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünecek bir şey yok yılbaşından önce almak istediğin ürünleri aldın aldın almadın geçmiş olsun dostum. Bu arada sana tavsiye şuan 580'in piyasası çok yüksek garantisi bitmeden iyi fiyata satıp üzerine biraz koyup 6600xt alırsan çok iyi olur

Yarının ne olacağı belli, fiyatlar yükseldikçe yükselecek. Dolar düşse dair zaten fiyatlar olduğu gibi kalacak, hiç şu ana kadar düşmedi ki zaten. Defalarca kez söylüyorum, yine de söylemeye devam edeceğim:
"Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa ve bütçeniz hali haliyle yetiyorsa şimdi alın, o an alın. Çünkü bahsi geçen o an sizin için en ucuz an olacaktır."

Ha, elinde belli bir bütçen mi var, o bütçeye göre sistem mi toplamak istiyorsun, o ayrı. Gidersin yeni bir konu açarsın, biz de yardımcı oluruz elbet.

Öncelikle alacaksanız şimdi alın. Çünkü artık yılbaşından sonra bu olaylar daha da büyüyecek. Bu günlerin daha iyi günler olduğunu düşünürsek alacaksanız 1 dakika bile beklemeyin.

Geçenlerde bir arkadaş laptop alicakti beklemeli mıyım dedimsti o zamanlar dolar 9 kusurdu şimdi aldimi yoksa almadım diye yakiniyor mu acaba?

Öncelikle alacaksanız şimdi alın. Çünkü artık yılbaşından sonra bu olaylar daha da büyüyecek. Bu günlerin daha iyi günler olduğunu düşünürsek alacaksanız 1 dakika bile beklemeyin.
Hocamlarım cevaplarınız için çok sağolun. Çok kısa bir soru daha soracağım belki konu dışı olacak ama RX 580 ve İ5 10400F sisteme B450M SH2 V2 anakart sıkıntı yaratır mı acaba yani iyi mi ?

Hocalarım cevaplarınız için çok sağ olun. Çok kısa bir soru daha soracağım belki konu dışı olacak ama, RX 580 ve İ5 10400F sisteme B450M SH2 V2 anakart sıkıntı yaratır mı acaba yani iyi mi ?
Hayır, yaratmaz.
Düzeltme: @Hyrooa 10400F işlemciyi belirttiğinizi sonradan farkettim, ilgili anakarta uyumlu değil AMD destekli bir kart çünkü.

Son düzenleme:
B450MS2H AMD kart dır.
B450MS2H Intel ile uyumlu değildir.

Hocam işin doğrusu ne kadar beklerseniz o kadar girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…