Sistem yükseltmek için doğru zaman mı?

B450M SH2 fiyatlarında bi anakart önerebilir misiniz hocam ?

3600 alsanız daha ucuza geliyor Intel de düzgün anakart yok B450 gibi bir anakart 1K filan.

Olur sıkıntı yok parçaları alırken MSI ana kart yönel ve oradan ana kartın uygunluk sekmesinden RAM ve SSD seç birde sertifikalı bir pusu alırsan önlerde 3 fan birde eksoz fanlı bir kasa birde ID Cooling bir marka işlemci soğutucu öneririm.
3600 hiç para vermem diğer parçalarını alırım R 1600 yeter sana abim.

Son düzenleme:
3600 alsanız daha ucuza geliyor Intel de düzgün anakart yok B450 gibi bir anakart 1K filan.
Nasıl daha ucuza hocam geliyor 3600 2450 TL civarında en kötü B450'de 500 TL toplam 2800 küsür TL ediyor. 10400F 1650 TL
Hocam gerçekten çok ama çok teşekkürler emek verip uzun uzun yazmışsınız çok sağolun. Normalde bende R 1600 düşünüyordum fakat ben 2 sene boyunca sistem arıza yapmadığı sürece bunu kullanmayı düşünüyorum. Yani R 1600 1 1.5 sene sonra beni götürebilir mi ondan şüphem var açıkçası. Birde R 1600'ün 3 Kasım'da 999 TL olması birazcık koydu bana...

Bende 2600 kullanıyorum işlemci ana kart satılsın diye 3 ayda bir işlemci ana kart piyasa sürüyorlar aralarında çok çok çok oyunlarda yada kullanımda bir fark yok neden götürmesin bozuluncaya kadar kullan kendimizi boş yere parçalamaya gerek yok ne zaman güncelleme biter pc kasmaya başlar belli eder kendini vb. vb.

Bir önceki sayfada yazan arkadaşın fikirlerine bende katılıyorum şu an. Maalesef kötü bir dönemdeyiz. Her ne alırsanız alın 1-2 ay sonrası için (belki çok daha kısa) dönüp baktığınızda kârdayım diyorsunuz aldığınız ürünlerin güncel fiyatlarını görünce. O yüzden 5-6 ay önceki fiyatları görüp canınızı sıkmayın siz de bence. Yeni yıldan sonra fiyatların daha da yükseleceğini düşünen sadece ben değilimdir sanırım. Bundan yola çıkarak bende 3 gün önce işlemcimi yükselttim. Yakın zamandaki geçmiş fiyatları gördüm ve mecburen onun fazlasını ödedim 1-2 ay sonrasını ön görerek zarardan kâr edelim bari diyerek. Burada benden çok daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama bilgisayar parçaları özelinde benim gördüğüm, kurdaki azıcık bir yükseliş fiyatlara hemen yansıyor her ne hikmetse kur eski değerlerine düştüğünde fiyatlarda kolay kolay düşme olmuyor. Umarım istediğiniz sisteme en kısa sürede kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…