Sistem yükte iken kapanıyor

Berkay9

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 7640HS
SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM
NVİDİA GeForce RTX4050
1TB SSD
Merhabalar. Casper MB50IA1 modelli laptopımda oyun dışında 6 7 saat internette dolaşma ve yüksek kaliteli videolar izleyip üst üste sekmeler açıp dolaşmama rağmen kapanmıyor. Ama ekteki videoda oyuna girdiğim zaman garip bir şekilde tak diye kapanıyor ve bilgisayarımda AMD ekran kartı olmasına rağmen AMD ekran kartı sürücüsünü bir türlü yükleyemiyorum ve Intel arabirimi kullanmak zorunda kalıyorum. Her türlü temizlik termal macun termal ped olsun hepsini doğru yaptım üstüne bir de Windows 10 format attım ve böyle oldu. Bundan önce bilgisayarı hiç kullanmamıştım. evde bir yerde buldum ve temizliğini yapıp öyle kullanmaya başladım.

Ekteki videoda göreceğiniz üzere oyunun oynama kısmı açılıyor ve fan yavaşlayıp bilgisayar kendini kapatıyor ve bu sorun sadece oyun oynarken başıma geliyor. Şu anda bu konuyu yazarken fan gayet normal devir hızında dönüyor ve hiçbir sıkıntı yok. Üst üste sekme açıp 2-3 saat film izleyince de böyle oluyor fan hızı gayet normal ama sadece oyunlara girerken böyle oluyor. Bilgisayar almaya bütçem yok ve elimde sadece bu bilgisayar var. bunu da bir şekilde hayata döndürmek istiyorum.

Sistem özellikleri:

Intel Core i7 2670QM.
6 GB DDR3 RAM.
AMD ekran kartı olmasına rağmen Intel HD3000 kullanıyor.
160GB HDD.
Konuyu yazarken AIDA64 sıcaklık değerlerim.

Not: Ekteki video bana aittir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…