Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 11 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba sistem yük altına girince sesler bozuluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 11 Haziran 2020 #2 Yük altında fazla ses olması çok normal değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 12 Haziran 2020 #3 SolveTax dedi: Yük altında fazla ses olması çok normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu düzenleyen moderatör anlaşılıyor ki çok yanlış anlamış. PC yük altına girince kulaklığa gelen sesler cızırtı yapıyor. Çözüldü: USB girşinin yerini değiştirdim ve sorun çözüldü. Kulaklığa ait olan USB girişini farklı bir porta taktım. Son düzenleme: 12 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
SolveTax dedi: Yük altında fazla ses olması çok normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu düzenleyen moderatör anlaşılıyor ki çok yanlış anlamış. PC yük altına girince kulaklığa gelen sesler cızırtı yapıyor. Çözüldü: USB girşinin yerini değiştirdim ve sorun çözüldü. Kulaklığa ait olan USB girişini farklı bir porta taktım.