İnternet hızımda fazlasıyla düşüş var. Bilgisayarımda ısınma ve performans düşüşü var. Pcm zombi mi olmuş. Nasıl temizleyebilirm? Kaspersky Bir şey yok diyor.
Reis Denetim Masası'ndan gereksiz bütün uygulamaları sil. Onu kullanıyorum veya yok ya silmeyeyim falan deme gerçekten kullanmadığın veya bir kere kullanıp çöpe attığın uygulamaları sil. Sana tavsiyem bu. Hala düzelmezse içindeki bütün bilgileri alıp format at.
Reis Denetim Masası'ndan gereksiz bütün uygulamaları sil. Onu kullanıyorum veya yok ya silmeyeyim falan deme gerçekten kullanmadığın veya bir kere kullanıp çöpe attığın uygulamaları sil. Sana tavsiyem bu. Hala düzelmezse içindeki bütün bilgileri alıp format at.
İnternet hızımda fazlasıyla düşüş var. Bilgisayarımda ısınma ve performans düşüşü var. Pcm zombi mi olmuş. Nasıl temizleyebilirm? Kaspersky bir şey yok diyor.
Superonline kullanicisiyim. Son uc gundur internet hizim niyeyse bi yavas. Telefonda hicbir sey dogru duzgun yuklenmiyor. Son 1 aydir fanim hizli donuyor. Mining virusu yedikte haberimiz mi yok bilmiyorum.