3 3mlr uslu Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Laptopum var oyun oynarken bir anda donuyor alt F4 bile atamiyorum yeniden baslatmam gerekiyor bilgisayari. Oynadigim oyun da cok agir bir oyun degil Zula, dusuk ayarlarda oynuyorum bir de. Yardimci olursaniz sevinirim.
Laptopum var oyun oynarken bir anda donuyor alt F4 bile atamiyorum yeniden baslatmam gerekiyor bilgisayari. Oynadigim oyun da cok agir bir oyun degil Zula, dusuk ayarlarda oynuyorum bir de. Yardimci olursaniz sevinirim.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Mart 2024 #2 Laptopunuzda ısınma var mı? Artı 0 Eksi
3mirus1u Zeptopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1 11 Mart 2024 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Laptopunuzda ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... o hesabi kisitladilar burdan cevap verebilirim isinma yok cihazda bazen oyuna girerken bile yapiyor Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Laptopunuzda ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... o hesabi kisitladilar burdan cevap verebilirim isinma yok cihazda bazen oyuna girerken bile yapiyor
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Mart 2024 #4 3mirus1u dedi: O hesabi kisitladilar buradan cevap verebilirim isinma yok cihazda bazen oyuna girerken bile yapiyor. Genişletmek için tıkla... Zula'da onarma seçeneği var, ya da Zula desteğe yaz. Artı 0 Eksi
3mirus1u dedi: O hesabi kisitladilar buradan cevap verebilirim isinma yok cihazda bazen oyuna girerken bile yapiyor. Genişletmek için tıkla... Zula'da onarma seçeneği var, ya da Zula desteğe yaz.