Sistemde 30-40 tane trojan çıktı

Burak818182

Femtopat
Daha fazla  
30 40 tane truvati trojan çıktı ama bir şey yok mrt üzerinden Android/Bake diye bir şey var bir de farklı şeyler üstüne tıklayınca Microsoft sitesinde trojan truvati virüs çıkıyor. Ben de endişelendim şu an format attım güncelleme yapıyorum. Tekrar mrt açıp bakacağım eğer yine çıkarsa ne yapmam lazım?

Çıkmaz diye düşünüyorum temiz format ile kaybolur. Eğer gitmemiş olursa tekrardan yazınız çözüm üretelim.

Malwarebytes indirmeni öneririm. Düzenli kontrol için.

Çıkmaz diye düşünüyorum temiz format ile kaybolur. Eğer gitmemiş olursa tekrardan yazınız çözüm üretelim.

Malwarebytes indirmeni öneririm. Düzenli kontrol için.

Format attım ama yine aynı şey çıkıyor teknik servisi aradım onlarda bunu söyledi cihazda herhangi bir virüs vs gözükmüyor. Zararlı yazılım kısmı sizi bilgilendirmek amaçlı uyarı gösteriyor bunu söylediler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-10 saat 14.25.31_b4c08efd.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Görsel 2025-03-10 saat 14.25.31_e1345acc.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 23
Bir daha MRT kullanma. MRT içerisinde tanımlı olan zararlı isimlerini görüp paniğe kapılıp format atmışsın.
MRT zaten otomatik olarak belirli aralıklarla arkaplanda çalışmakta. Sen Defender'ı kapatma veya farklı bir antivirüs yazılımı kurup belirli periyotlarla sistemini tara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…