freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 31 Aralık 2022 #11 gordon22 dedi: SSD sağlık ömrünü etkileyebilir ve Windows'un stabil çalışmasını engelleyebilir. Boşta alan açmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... tthemis1 dedi: Sistemin sıcaklık değerleri artar ve drop yemeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... BoraBarlas22 dedi: Kasar, drop gırer. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklendiğinde 7 GB kaldı. Az önce oyunu açtım hiç kasma yoktu.
gordon22 dedi: SSD sağlık ömrünü etkileyebilir ve Windows'un stabil çalışmasını engelleyebilir. Boşta alan açmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... tthemis1 dedi: Sistemin sıcaklık değerleri artar ve drop yemeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... BoraBarlas22 dedi: Kasar, drop gırer. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklendiğinde 7 GB kaldı. Az önce oyunu açtım hiç kasma yoktu.
BoraBarlas22 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #12 freakcnsl dedi: Oyun yüklendiğinde 7 GB kaldı. Az önce oyunu açtım hiç kasma yoktu. Genişletmek için tıkla... Hemen olmaz 2 3 saat oynadıktan sonra droplar baskayacaktır.
freakcnsl dedi: Oyun yüklendiğinde 7 GB kaldı. Az önce oyunu açtım hiç kasma yoktu. Genişletmek için tıkla... Hemen olmaz 2 3 saat oynadıktan sonra droplar baskayacaktır.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 31 Aralık 2022 #13 BoraBarlas22 dedi: Hemen olmaz 2 3 saat oynadıktan sonra droplar baskayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'den kalan gereksiz dosyaları sildim 30 GB geldi
BoraBarlas22 dedi: Hemen olmaz 2 3 saat oynadıktan sonra droplar baskayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'den kalan gereksiz dosyaları sildim 30 GB geldi
BoraBarlas22 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #14 freakcnsl dedi: Hocam Windows Update'den kalan gereksiz dosyaları sildim 30 GB geldi Genişletmek için tıkla... Süper hocam.
freakcnsl dedi: Hocam Windows Update'den kalan gereksiz dosyaları sildim 30 GB geldi Genişletmek için tıkla... Süper hocam.