L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 10 Mart 2021 #1 Çok korkuyorum çünkü 4 tane trojan ile Windows Update durduran 2 tane şey var. Nasıl kaldırabilirim?
egeilhamyalman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 xTayfun dedi: Çok korkuyorum çünkü 4 tane trojan ile Windows Update durduran 2 tane şey var. Nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapın.
xTayfun dedi: Çok korkuyorum çünkü 4 tane trojan ile Windows Update durduran 2 tane şey var. Nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapın.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 Kaspersky ya da Bitdefender yükle Tam Tarama yap ve sil. Trojan MEMZ ya da NoEscape gibi değildir sisteminizi saniyeler içerisinde çökertmez benim eski sistemimde 32 trojan vardı Kaspersky sildi.
Kaspersky ya da Bitdefender yükle Tam Tarama yap ve sil. Trojan MEMZ ya da NoEscape gibi değildir sisteminizi saniyeler içerisinde çökertmez benim eski sistemimde 32 trojan vardı Kaspersky sildi.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 10 Mart 2021 #4 Bendede olmuştu @egeilhamyalman ın dediği gibi yapabilirsin sorun yoksa sıfırla ben öyle yaptım
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 10 Mart 2021 #5 Malwarebytes ile tam tarama yapın.
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 10 Mart 2021 #6 I'm not Batman dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten onla yaptım taramayı.
I'm not Batman dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten onla yaptım taramayı.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 10 Mart 2021 #7 xTayfun dedi: Zaten onla yaptım taramayı. Genişletmek için tıkla... Silin o zaman.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 Hocam trojan bilgisayarınız kontrol eder amacı çökertmek değildir. Eset, Kaspersky ve Malware byte's ile trojanları silin.
Hocam trojan bilgisayarınız kontrol eder amacı çökertmek değildir. Eset, Kaspersky ve Malware byte's ile trojanları silin.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 10 Mart 2021 #9 xTayfun dedi: Zaten onla yaptım taramayı. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda belirtmemişsiniz. O halde tarama sonucu esnasında virüsleri karantinaya alınıyor, karantinadaki verileri silin.
xTayfun dedi: Zaten onla yaptım taramayı. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda belirtmemişsiniz. O halde tarama sonucu esnasında virüsleri karantinaya alınıyor, karantinadaki verileri silin.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 10 Mart 2021 #10 Truva atı virüsü nedir? Türleri ve temizleme yöntemleri Zararlı Truva atlarının birçok farklı türü vardır. En iyi bilinen Truva atı virüsleri ve kendinizi nasıl koruyabileceğiniz hakkında bilgi edinin. www.kaspersky.com.tr Ablam yüzünden bana da bulaşmıştı banka hesap bilgilerini vs. çalarak sizi maddi zarara sokabilir. Bana bulaştığında Wi-Fi bağlantımı kesip direk format atmıştım.
Truva atı virüsü nedir? Türleri ve temizleme yöntemleri Zararlı Truva atlarının birçok farklı türü vardır. En iyi bilinen Truva atı virüsleri ve kendinizi nasıl koruyabileceğiniz hakkında bilgi edinin. www.kaspersky.com.tr Ablam yüzünden bana da bulaşmıştı banka hesap bilgilerini vs. çalarak sizi maddi zarara sokabilir. Bana bulaştığında Wi-Fi bağlantımı kesip direk format atmıştım.