Efsane1083 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Benim PC'de 5 tane usermode font driver host var. 2'si %40 kullanıyor diğerleri kullanmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021
Benim PC'de 5 tane usermode font driver host var. 2'si %40 kullanıyor diğerleri kullanmıyor. Ne yapmalıyım?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 25 Ağustos 2021 #2 Ben onların gerçek Font Driver Host olduğunu düşünmüyorum. Zararlı yazılım taraması yaparsanız iyi olur. Artı 0 Eksi
Ben onların gerçek Font Driver Host olduğunu düşünmüyorum. Zararlı yazılım taraması yaparsanız iyi olur.
KS KS Efsane1083 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 2 tanesi çok fazla işlemciyi yiyor Malwarebytes taraması yaptım virüsler çıktı sildim ama onlar gitmedi hızlı tarama yapınca Gerçek zamanlı korumada açılmıyor. Eray Türkay dedi: Ben onların gerçek font driver host olduğunu düşünmüyorum. Zararlı yazılım taraması yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yptım 2 tane usermode font driver host kaldı onlar az harcıyor sizce virüs müdür? Son düzenleme: 26 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
2 tanesi çok fazla işlemciyi yiyor Malwarebytes taraması yaptım virüsler çıktı sildim ama onlar gitmedi hızlı tarama yapınca Gerçek zamanlı korumada açılmıyor. Eray Türkay dedi: Ben onların gerçek font driver host olduğunu düşünmüyorum. Zararlı yazılım taraması yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yptım 2 tane usermode font driver host kaldı onlar az harcıyor sizce virüs müdür?